Dorpsstraat 40 Aarlanderveen Route Bel 0172 571309 Neem contact op

Bijzondere feestzaal

Vier feest in onze prachtige feestzaal met historisch decor.

Bent u op zoek naar een mooie en originele feestlocatie? In de feestzaal van Het Oude Rechthuis vindt u alle ingrediënten voor een geslaagd feest. De feestzaal biedt een bijzonder historisch decor dat zich uitstekend leent voor een mooie bruiloft, spetterend verjaardagsfeest, bijzonder jubileum, heerlijke feestdiner of andere speciale gelegenheden.

Of het nu een koffietafel, buffet of uitgebreid diner betreft; bij Het Oude Rechthuis kunt u ook heerlijk eten. We schenken daarbij heerlijke wijnen, bieren en gedistilleerde dranken uit onze eigen slijterij. Onze uitstekende bediening zorgt er verder voor dat u van alle gemakken voorzien bent.

De feestzaal biedt ruimte aan maximaal 130 personen. Dat kan dus een mooi groot feest worden! Wilt u het iets kleiner houden? Dat kan uiteraard ook. Wij zorgen ervoor dat de ruimte goed ingedeeld wordt zodat er een gezellige sfeer hangt. Bel voor meer informatie of om vrijblijvend even te komen kijken naar 0172-571309. Of mail naar info@hetouderechthuis.nl met uw vragen.

Graag tot ziens!